kontaktlinser

LinseBoksen

Med vårt abonnement får du nye kontaktlinser sendt hjem til deg hver måned, og betalingen ordnes enkelt med månedlig autogiro i banken din. Enkelt og greit!

Månedslinser

Kontaktlinsene kan brukes inntil en måned på dagtid. Linsene må rengjøres hver dag i forbindelse med at de settes inn og tas ut. Vi har utvalget.

Fargelinser

Kontaktlinser med farge for å endre eller forsterke fargen som øynene dine har fra før. Brukes på dagtid og må rengjøres når du setter de inn og tar de ut. Linsene varer i en måned fra første bruk.

kontaktlinser

Problemfritt abonnement på kontaktlinser med LinseBoksen

Lei av å måtte huske på å bestille nye kontaktlinser hele tiden? Med vårt abonnement får du linser sendt hjem til deg hver måned, og betalingen ordnes enkelt med månedlig autogiro i banken din. Linseboksen i postkasse. Det er enkelt å komme i gang med et LinseBoksen abonnement. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å få startet abonnementet og ordnet alt det praktiske.

Dette er inkludert i abonnementet:
- Nye kontaktlinser hjem i postkassen din hver måned.
- Ubegrenset antall linsekontroller.
- Tilgang til akutthjelp.
- Du kan ta pause i abonnementet inntil to måneder om du skulle ønske det. Ingen oppsigelsestid hvis du vil avslutte. Månedlig betaling med avtalegiro.
- Linsetype eller styrke kan endres ved behov (optikeren din hjelper deg med dette). Tilgang til kundeservice på telefon alle hverdager mellom 09.00 - 17.00

Kontaktlinser

Endagslinser: Acuvue, BioTrue, Bioflex, Dailies, Frequency, ProClear, Soflens
Dag og nattlinser: Air Optix, Acuvue, Bioflex, Biofinity, PureVision
Månedslinser: Avaira, Bioflex, Soflens, Proclear, Extreme
Fargelinser: Focus, Freshlook

kontaktlinser

Synlig Optikk tjenester

Det er viktig for oss i Synlig Optikk å alltid ha et stort utvalg i produkter og merkevarer, slik at våre kunder har stor valgfrihet.
Vi er også spesialister når det gjelder briller til barn, og gir deg muligheten til å skreddersy barnebriller.

Følg oss på sosiale medier

Spre ordet :)