synsprøve
Hideo, mobile first template

Synsundersøkelse

Standard synsundersøkelse inkluderer en hel rekke forskjellige målinger som trykk, spaltelampe og fundusfotografering. Vi holder av god tid og gjør alle undersøkelser som er nødvendig i hvert enkelt tilfelle.

Priser hos Synlig Optikk
Synsundersøkelse 590,-
Linsekontroll 500,-
Linsekontroll + brillesjekk 650,-
Nytilpassing kontaktlinser 790,-
Akutt time rødt øye 250,-
Førerkortattest 200,-
Trykkmåling 150,-
Fundusfotografering 190,-
Henvisning 90,-En forsikring for øyehelsen og et godt syn

Under synsundersøkelsen gjør vi målinger og tester for å se om du har et optimalt syn. I tillegg kan man oppdage eventuelle øyesykdommer og noen andre sykdommer. Slike undersøkelser er viktig for å forsikre om at du får et forbedret syn, enten ved bruk av briller, linser eller laser. Vi tester øyets muskulatur, evne til å fokusere og nerver/impulser. Vi kontroller synsfelt, netthinne og trykk i øyet. Vi anbefaler å ta en synstest hvert andre år.

flat mobile devices

Synlig Optikk tjenester

Det er viktig for oss i Synlig Optikk å alltid ha et stort utvalg i produkter og merkevarer, slik at våre kunder har stor valgfrihet.
Vi er også spesialister når det gjelder briller til barn, og gir deg muligheten til å skreddersy barnebriller.

Følg oss på sosiale medier

Spre ordet :)

Det er viktig for oss i Synlig Optikk å alltid ha et stort utvalg i produkter og merkevarer, slik at våre kunder har stor valgfrihet. Vi er også spesialister når det gjelder briller til barn, og gir deg muligheten til å skreddersy barnebriller. Synlig er en del av C-optikk kjeden.

Synlig Optikk

 Kjøpmannsgata 37
7500 Stjørdal
 74 80 16 70
 post@synligoptikk.no

Følg oss

© 2015 Synlig Optikk
Design/utvikling av: talkto.no
Personvern