Skip to main content

Briller

Merkevarer

Som selvstendig butikk har vi muligheten til å velge fritt de beste merkevarene i markedet, og våre leverandører velges med omhu. Vi er oppdatert på alt av trender, og tilbyr våre kunder produkter av høyeste kvalitet. 

Stil/uttrykk

Våre sertifiserte brillestylist har ekspertise i å finne den rette innfatningen som kler din ansiktsform, stil og farge best. Vi hjelper deg å finne brillen som passer perfekt til deg!

Kunnskap

Vi har fokus på høy ekpertise innen briller og synsløsninger, og er til enhver tid oppdatert på trender i markedet. Dette har har bidratt til at vi kan gi våre kunder den beste kundeservice og opplevelse i våre butikk.

Stort utvalg

Hos Synlig Optikk finner du et stort utvalg briller. Vi har et stort utvalg både i merkevarer og i lavprismodeller, og det viktigste for oss er å finne den eksakte brillen som passer perfekt for deg. Det viktigste er at du ender opp med briller du vet du vil trives i, uansett stil.

Våre ansatte har god kunnskap om stiler, ansiktsformer, farger og trender og hjelper deg gjerne med å finne det du ønsker. Få inspirasjon blant våre bilder eller besøk oss i butikk. Veiledende utsalgspris på innfatning er oppgitt uten glass.

Kontakt oss

Noen av våre merkevarer

Vi er opptatt av å tilby alle våre kunder varer av høyeste kvalitet. Med et stort utvalg av eksklusive merkevarer, vil du garantert finne noe som passer deg og din stil.

Barnebriller

Synlig Optikk har et stort utvalg i barneinnfatninger, vi ordner alle papirer som skal til NAV. Glassene blir bestilt etter skreddersøm, da blir de så tynne som mulig.

Byens største utvalg i kule barnebriller.

Vi kan hjelper deg å finne den rette brillen til barnet ditt. Barn er like opptatt av fine briller som vi voksne er. Vær forberedt på dette, og la barnet være med på å velge innfatningen. Det blir da lettere å få barnet til å bruke brillene. Vårt store utvalg vil gjøre det lettere for barn å finne den rette brillen.

Synlig Optikk

Kjøpmannsgata 37
7500 Stjørdal
 74 80 16 70
 post@synligoptikk.no