Skip to main content

Solbriller

Damesolbriller

Er du den klassiske eller trendye typen, så hjelper vi deg uansett å finne solbrillen som passer perfekt til deg og din stil. Vi har et stort utvalg av solbriller for damer, uansett stil.

Herresolbriller

Tøffe og stilige solbriller til herre finner du hos oss, med og uten styrke. Utvalget er stort fra mange kjente merker og designere.

Barnesolbriller

Beskytt barnas øyne mot sterk sol, hos oss kan barna selv velge den kuleste solbrillen. Alle barnesolbrillene i vårt utvalg er UV400_beskyttende. Solbriller med eller uten styrke til samme pris.

Solbriller med styrke tilpasset dine øyne

Ønsker du deg designer-solbriller med samme styrke som de vanlige brillene dine? Hos oss får du et stor utvalg av solbriller med og uten styrke til samme pris. Du kan velge mellom flere kjente solbrillemerker.

Alle solbrilleglassene har 100% UV-beskyttelse (både UV-A og UV-B).

Hva inngår i prisen?

Solbrillene selges komplett, med eller uten styrke til samme pris. I ”standardprisen” kan du velge glass med styrke i området +/- 4, samt astigmatisk styrke (skjeve hornhinner) opptil cyl -2. Ønsker du styrker utover dette, progressive eller bifokale glass, er dette mulig mot et pristillegg.

Kontakt oss

Noen av våre merkevarer

Vi er opptatt av å tilby alle våre kunder varer av høyeste kvalitet. Med et stort utvalg av eksklusive merkevarer, vil du garantert finne noe som passer deg og din stil.

Synlig Optikk

Kjøpmannsgata 37
7500 Stjørdal
 74 80 16 70
 post@synligoptikk.no