Skip to main content

Linser

LinseBoksen

Med vårt abonnement får du nye kontaktlinser sendt hjem til deg hver måned, og betalingen ordnes enkelt med månedlig autogiro i banken din. Enkelt og greit!

Månedslinser

Kontaktlinsene kan brukes inntil en måned på dagtid. Linsene må rengjøres hver dag i forbindelse med at de settes inn og tas ut. Vi har utvalget.

Fargelinser

Kontaktlinser med farge for å endre eller forsterke fargen som øynene dine har fra før. Brukes på dagtid og må rengjøres når du setter de inn og tar de ut. Linsene varer i en måned fra første bruk.

Problemfritt abonnement på kontaktlinser med LinseBoksen

Lei av å måtte huske på å bestille nye kontaktlinser hele tiden? Med vårt abonnement får du linser sendt hjem til deg hver måned, og betalingen ordnes enkelt med månedlig autogiro i banken din. Linseboksen i postkasse. Det er enkelt å komme i gang med et LinseBoksen abonnement. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å få startet abonnementet og ordnet alt det praktiske.

Dette er inkludert i abonnementet:

– Nye kontaktlinser hjem i postkassen din hver måned.
– Ubegrenset antall linsekontroller.
– Tilgang til akutthjelp.
– Du kan ta pause i abonnementet inntil to måneder om du skulle ønske det. Ingen oppsigelsestid hvis du vil avslutte. Månedlig betaling med avtalegiro.
– Linsetype eller styrke kan endres ved behov (optikeren din hjelper deg med dette). Tilgang til kundeservice på telefon alle hverdager mellom 09.00 – 17.00

Kontakt oss

Kontaktlinser

Endagslinser: Acuvue, BioTrue, Bioflex, Dailies, Frequency, ProClear, Soflens
Dag og nattlinser: Air Optix, Acuvue, Bioflex, Biofinity, PureVision
Månedslinser: Avaira, Bioflex, Soflens, Proclear, Extreme
Fargelinser: Focus, Freshlook

Synlig Optikk

Kjøpmannsgata 37
7500 Stjørdal
 74 80 16 70
 post@synligoptikk.no